RAZVRATIREA LUI LUCIFER

RAZVRATIREA LUI LUCIFER

Actuala omenire are la baza o serie de tabu-uri de care nici la momentul prezent nu a reusit sa scape , dat fiind faptul ca aceste tabu-uri exista inca de la inceputurile civilizatiei.
Unul dintre cele mai importante tabu-uri daca il putem considera asa este cel legat de o entitate despre care toate scripturile stavechi mentioneaza unul si acelasi aspect, si anume ca s-a razvratit impotrica Creatorului. Cu toate ca s-au facut numeroase confuzii de-a lungul timpului in privinta originii acestei entitati pe care o stim drept Lucifer, o realitate este cert ca a existat referitor la aceasta fiinta de lumina despre care miturile mentioneaza ca in caderea sa din ceruri si-a pierdut o anumita nestemata pe care ar fi purtat-o in zona fruntii. Un sambure de adevar exista in orice mit si daca este sa dam crezare stravechilor legende cosmice, intr-adevar aceasta entitate a gresit de o maniera fundamentala.
Vorbim despre L’Kha-Fra, o fiinta care a facut parte dintre primii Fondatori care au decis sa exploreze universul fizic tridimensional si care a produs scindarea acestui grup in momentul cand Fondatorii au creat primii membri ai unei specii umanoide, adica primii oameni. Acest L’Kha-Fra este unul si acelasi cu Lucifer, acest nume fiindu-i dat de pamanteni din motive de pronuntie mai accesibila. Dar de ce a decazut Lucifer? El era considerat a fi “Purtatorul de Lumina”, multe doctrine isoterice atribuindu-i inca din vechime rolul de a-i invata pe oameni ce este Lumina, si nu cea fizica pe care o vedem cu ochiul ei Lumina- Cunoastere. Se spune ca intr-o maniera oarecum bizara si de netagaduit, Dumnezeu cand l-a facut pe om a poruncit tuturor fiintelor din ceruri sa se inchine acestei creaturi – omul, care la inceput nu cunostea nimic dar care, asa cum a hotarat Dumnezeu, avea suflet in care existau sentimente si trairi pe care nicio alta fiinta creata nu le avea, pentru ca nu dispuneau de suflet asa cum l-a pus Dumnezeu in fiinta umana. In acest fel o mare parte din civilizatii vechi, si chiar o parte a ingerilor si arhanghelilor au devenit nedumeriti si s-au vazut intr-un fel umilite. Cum, sa fie oamenii Pamnatului mai importanti pentru Dumnezeu decat ei toti, fiinte evoluate?
Era un fel de lectie pe care Dumnezeu le-o dadea ingerilor si altor civilizatii, pentru ca El daduse decizia ca multe clase de ingeri sa fie in slujba oamenilor, pentru a-i proteja. Era pentru prima data cand Dumnezeu experimenta un nou corp subtil creat din Gandul sau -Sufletul omului. Pentru multi ingeri aceasta hotarare a lui Dumnezeu era de neacceptat, deoarece ei nu admiteau sa slujeasca niste fiinte mult inferioare lor ca nivel de evolutie si puteri spirituale. Printre acesti ingeri s-a aflat si Lucifer, care avea o pozitie destul de inalta intr-unul din Consiliile Ierarhiei Spirituale a acestei zone galactice in care ne aflam noi.
Din punctul sau de vedere, pentru ca toate fiintele create au un liber arbitru, era inadmisibil ca Dumnezeu sa acorde mai multa importanta oamenilor decat ingerilor. Nu degeaba in scrierile esoterice de pe Pamant omul este considerat “Cununa Creatiei”, adica cea mai dotata fiinta dintre toate, si aici ne referim la corpurile subtile cel putin.
Desi omul nu este atat de evoluat in raport cu celelalte fiinte inteligente, totusi dispune de atu-uri cum sunt sentimentele si trairile emotionale, care nu exista la marea majoritate a civilizatiilor din galaxia noastra. Cu toate acestea majoritatea acestor civilizatii sunt benefice, si prin liber arbitru au imbratisat sensul cinstructiv si pasnic al evolutiei.
In ceea ce-l priveste pe Lucifer, este adevarat ca Tatal Ceresc – Dumnezeu l-a pedepsit prin alungarea sa pe Pamant. Si aici putem observa si intelege o idee la fel de veche precum timpul. Daca ne uitam intr-o familie unde exista cearta sau neitelegeri, ce se intampla? Daca unul dintre copii se cearta cu tatal, acesta ii spune: “du-te la maica-ta!”, Si astfel a patit si Lucifer, care pe buna dreptate a fost pedepsit si alungat pe Pamant. Planetei noastre i se mai spune si Geea sau Ter-Ra, Pamantul Soarelui, Pamantul Luminii sau Sotia Soarelui. Ce talc se afla in asta? Daca Tatal este Soarele ca forta spirituala, Mama este Pamantul sau Geea ca spirit. Daca Lucifer- Fiul sau Ingerul Neascultator a fost alungat, unde s-a dus? La Mama, adica la Geea, iar Tatal a ramas cu celalalt Fiu-Christ. De accea Biblia noastra, chiar daca prezinta inadvertente si erori, contine multe lucruri concrete, cum ar fi pilda fiului risipitor si pilda talantului. Lucifer este fiul risipitor, neascultator, care nu a acceptat ca omului i se acorda mai multa importanta decat lui ca inger si fiinta evoluata. Ceea ce a facut el ulterior cu oamenii Pamantului, la adapostul Geei, a fost sa introduca o doctrina diametral opusa celei adevarate. In acest mod el l-a inlocuit pe Dumnezeu, in vanitatea sa imensa, lezata de atitudinea Tatalui. Este evident ca Mama Geea a fost pedepsita la randul ei prin faptul ca a trebuit sa se supuna Legilor Divine si astfel ea a fost nevoita sa coboare in vibratie suportand vreme de mii de ani tot ceea ce au facut oamenii, influentati fiind de catre Lucifer si de catre toti cei care au aderat la doctrina sa.

Leave a comment