CASA DE PE PLAJA

                 CASA DE PE PLAJA

JAMES PATTERSON

Casa de pe plaja este un thriller despre minciuni si razbunare, cu un final atat de socant, incat nu putea fi conceput decat de mintea lui James Patterson.

Cand Jack Mullen afla despre moartea “accidentala” a fratelui sau Peter, innecat in apele oceanului intr-o noapte friguroasa, stie ca realitatea este mult mai complicata decat pare la prima vedere. Insa in calea aflarii adevarului se pune o adevarata armata de politisti, de avocati si de oameni platiti s-i apere pe mai-marii din Hamptons, unde a fi “doar” bogat este hilar, iar a fi sarac este de neconceput.

Pe maura ce descopera noi dovezi ale vietii secrete duse de fratele sau, Jack incepe sa-si dea seama ca lumea celor privilegiati este guvernata de alte legi decat cea a oamenilor obisnuiti. Si cum razbunarea este mai dulce atunci cand este atent pusa in practica, planul lui Jack pentru a-i face pe vinovati de moartea fratelui lui Peter sa plateasca este unul care va fi uitat cu usurinta de cei din Hampton – si nici de restul lumii.

Tags:

Leave a comment